VIDEO ukázka kometované drezurní úlohy ZZVJ

DanielT Žádný komentář

Online Kurz je studijním doplňkem pro uchazeče o základní zkoušku licence jezdce (ZZVJ) organizovanou Českou jezdeckou federací. Obsah eKurzu koresponduje z velké části požadavků na teoretické znalosti i praktické dovednosti požadované při zkoušce.

Parkury jsou nejoblíbenější disciplínou jezdeckého sportu a tedy i stěžejní zkouškou u ZZVJ. Úroveň jezdecké společnosti, sportovní jezdců stojí jako pyramidy na prvních stupních, základech. A jezdecká licence ZZVJ je tím prvním stupněm, od kterého se každý sportovní jezdec v ČR musí odrazit.

Je zcela nelogické a nekoncepční, že zde v ČR neexistuje žádný systém přípravy začínajících jezdců, kromě několika nařízení a testovacích otázek.

Je naším posláním se snažit, podle možností Školícího Centra SSCHK, podporovat co nejlepší znalosti a dovednosti jezdců při jejich vstupu na soutěžní kolbiště, kde jen těžko obstojí jezdci bez zvládnutí základních skokových principů. Jsou to dovednosti, které se učí jezdec neustálým vylaďováním, jak teoretickými znalostmi, tak praktickým tréninkem.

Přejeme všem začínajícím jezdcům hodně motivace k důsledné přípravě k nadcházejícím zkouškám ZZVJ a vždy chtějte od sebe více ať je vaše “umění jezdit skutečné umění.”

Informace jsou zpracovány kombinací textu, videospotů a fotografií.

Více v obsahové upoutávce:

Kreditgratis
Joker123
Savaya303
slot pulsa
slot deposit pulsa
Pragmatic Play
Slot88
slot online
Joker123 gaming

https://slot-pulsa.5thanniv.finalfantasyrecordkeeper.com/
https://slot-pulsa.test-infrastructure.fourthwall.com/
https://slot-pulsa.dev2.enlightedinc.com/

Share on Facebook

Přidat komentář

*