MASTERS GRANDSLAM Indoor – Hong Kong 2013

DanielT Kmentáře (69)

V průběhu víkendu od 28. února – 3. března pokračoval tříkolový Grand Slam Masters, který se přesunul z Paříže do Hong Kongu. V Paříži se akce konala pod hlavičkou silného partnera GUCCI. V Hong Kongu to byl výrobce kvalitních hodinek The LONGINES.

PRESS RELEASE:

Zahájením hlavní soutěže Longines Hong Kong Masters se tak uzavřelo další kolo Grand Slamu pod hlavičkou The MASTERS a byl předzvěstím velkého úspěchu jak pro širokou veřejnost, tak jezdců a všech účastníků a milovníků koní.

Velké finále ukončilo sérii třídenních soutěží od world-class soutěží po Longines Grand Prix a okouzlily celý dům na AsiaWorld-Expo, včetně Longines zástupce paní Elegance Aaron Kwokové, která byla přítomna, aby předložila na závěr vítěznou trofej jezdci Patrice Delaveauovi z Francie.

Patrice jezdil s koněm Lacrimoso 3 a Delaveau porazil 27 nejlepších světových jezdců. Vyhrál tedy 700.000 USD (cca 5460000 HKD) v čase 43,06 sekundy před jezdcem z Velké Británie Michaelem Whitakerem, který byl druhý na Viking v čase 45,86 sekundy. Třetí místo obsadil francouz Kevin Staut na Estoy aqui de Muze v čase 46,68 sekundy.

Screen shot 2013-03-04 at 13.50.21

“Bylo to velmi dobré. Slyšel jsem, že EEM pořádá další kolo příští rok, takže se opět vracet a i vyhrát víc. Miluji zdejší atmosféru. Cítím se dobře v Hong Kongu a doufám, že se mohu v budoucnu opět vrátit, “řekl Delaveau, který vyhrál dva další závody, včetně nedělního dopoledního Prix Poggenpohl a sobotní Gucci Gold Cup.

“Jsem velmi šťastný za úspěch na Masters Longines Hong Kong. Chci poděkovat EEM na organizaci akce a lidem z Hong Kong pro jejich silnou podporu. Pro mě, parkurové skákání je fair play a dnes jezdci jasně prokázali fair play. Jsem velmi nadšený z budoucnosti parkurovém skákání v Asii, “řekl pan Walter Von Kanel, předseda Longines

Christophe Ameeuw, generální ředitel EEM světa, organizátor Longines Hong Kong Masters a tvůrce Masters Grand Slam Indoor koncepce, oznámil, že akce se vrátí příští rok a bude se konat od února 21 do 23, 2014.

“Jsme rádi, že akce skončila s obrovským úspěchem jako první Masters Longines v Hong Kongu a rovněž velmi rád za drtivou podporu jezdců, našich partnerů a celou veřejnost. Longines Hong Kong Masters představil prvotřídní parkury v Asii a těšíme se na návrat příští rok, “řekl Ameeuw.

O MASTERS GRAND SLAM INDOOR

EEM pořádá světové Masters Grand Slam Indoor soutěže, které jsou bezkonkurenční VIP akce. Pro každé turné je vybráno 25 nejlepších jezdců po celém světě, kteří jsou “nalákáni” soutěžit o 1 milion USD v “prize money”. Podobně jako Grand Slam v tenise, se mistři parkurového skákáni utkávají před globálním publikem a jezdecká klání mohou sledovat více domácností než jakýkoli jiný parkur na světě (500.000000 domácností). EEM pokračuje a spolupracuje na světové úrovni partnerstvím, umožňující sezvat mistry parkurového skákání a nabídnout bezkonkurenční TV přenosy a sociální příležitosti pro celém světě pro elity, globální instituce, luxusní značky a průmysl VIP.

Hostitelem jsou vždy nejvlivnějších finanční a kulturní města Evropy, Asie a Ameriky. The Masters Grand Slam Indoor mají za cíl zvýšení popularity parkurového sportu u publika po celém světě.

Každý Masters vítá až 50.000 diváků, aby byli svědky světové konkurence a zábavy. Masters Grand Slam Indoor je zárukou širokého televizního vysílání a je pokryt jak lokálně, tak i na velkých mezinárodních kanálech.

Termíny Grand Slam Masters Indoor:

* Gucci Paris Masters: 5. – 8. prosince 2013
* Longines Hong Kong Masters: 28. – 3. února 2013
* New York Masters: 3. – 6. října. 2013

Kreditgratis
Joker123
Savaya303
slot pulsa
slot deposit pulsa
Pragmatic Play
Slot88
slot online
Joker123 gaming

https://slot-pulsa.5thanniv.finalfantasyrecordkeeper.com/
https://slot-pulsa.test-infrastructure.fourthwall.com/
https://slot-pulsa.dev2.enlightedinc.com/

Share on Facebook

Přidat komentář

*