GUCCI Masters 2012 Press Release – “Show must go on”

DanielT Žádný komentář

Navštívili jsme událost roku halové sezóny. Přinášíme sportovní report z poslední hlavní soutěže šampionátu Gucci Grand Prix dotované 300.000 Euro.

Press Realese:

Holandský jezdec Marc Houtzager se zapsal do historie prestižního podniku GUCCI Masters Grand Prix a to tím, že vyhrál jeho čtvrté pokračování s koněm Sterrehofs Tamino.

Gucci_master_Houtzager_vitez

Po odstoupení francouzského jezdce Micchel Roberta s koněm Oh dEole, se všech 43 jezdců postavilo na start v nedělním kontestu nazvaném the Gucci Grand Prix. Pro tento čtvrtý ročník připravil americký kurz designer Conrad Homfeld obtížný parkur s mnoha potenciálními místy k nasbírání penalizace. Mnoho hvězdných dvojic bylo nachytáno na nástrahách kurzu.  Zvláště v trojité kombinaci u tribun. Tato kombinace stála postup takové jako je francouzský Simon Delestre s Valentino Velvet, britští olympionici Nick Skelton s Big Star a Ben Maher s Tripple X a německý jezdec Philipp Weishaupt s Catoki.

Kevin Staut s koněm Reveur de Hurtebise HDC rovněž nasbíral 4 trestné body po předešlé chybě na dvojskoku s oxery nesoucí logo společnosti Longines. A také vítěz z předešlého sobotního večera v soutěži Guerre des Sexes EADS,  německý Christian Ahlmann chyboval na šířkové překážce Gucci se svým špičkovým koněm Codex One.  Velké zklamání ze všeho byla „jistá“ v rozeskakování Australanka Edwina Tops Alexander, která je v současné době na osmém místě celkového bodování světového žebříčku. Ta totiž smolně chybovala až na samé poslední překážce celého kurzu.

První, komu se podařilo zajet čistě byla Švýcarka Janika Sprunger jezdící Palloubet D Halong. Byly pak následováni Brazilcem Alvaro Alffonso de Miranda Netem s AD Rahmannshof Bogeno, stejně tak i Ir Denis Lynch s Abbervail van het Dingeshof, jako i Holanďan Marc Houtzager s Sterrehofs Tamino, Francouzka Penelope Leprevost s Mylord Carthago HN, kolegou z holandská Gerco Schroderem s Eurocommerce London a konečně i francouzským miláčkem publika Roger Yves Bostem s Nippon dElle.

Gucci_master_miranda

Pouze dvěma jezdcům se v jump off (rozeskakování) podařil čistý výkon. Tím prvním v konečném pořadí byl Marc Houtzager s Sterrehofs Tamino v nejrychlejším čase 39.56 sekund. Druhý se umístil Densi Lynch s Abbervail van het Dingeshof v čase 39.69 sekund. Na třetí příčce pak Brazilec Alvaro Affonso de Miranda Neto, který byl vyhlášen nejlepším jezdcem soutěže., dosažením času 41.37 sekund s AD Rahmanhofs Bogeno. Janika Sprunger s Palloubet D Halong dokončila čtvrtá časem 42.24 sekund.

Loňská vítězka Penelope Leprevost s Mylord Carthago HN chybovali  až na úplně na poslední překážce a museli se spokojit s pátým místem. Dále Gerco Schroder s Eurocommerce London na šestém a Roger Yves Bost s Nippon dElle na sedmém.  “Bosty“ byl velice spokojen s výsledkem neb jeho kůň Nippon jel první halové pětihvězdičkové Grand Prix.

Gucci_master_oxer

A jak se k celému podniku Gucci vyjádřili někteří významní činitelé a jezdci?:

Christophe Ameeuw, EEM World: “Bylo to mimořádné Grand Prix! Jezdci odevzdali 100%. Díky patří jim a jejich koně a také našim partnerům. Příběh pokračuje nyní v Hong Kongu a New Yorku. ”

Jean-Luc Poulain, předseda Ceneca a Horse Paris Show: “Soutěž má nyní pevné místo a je to dobře známý podnik s uznáním. Horse Paris Show opravdu začala ve velkém stylu s Gucci Masters v Paříži, a já se mohu jen těšit na následující  týden“

Virginie Couperie-Eiffel, oficiální velvyslankyně pro hospodářskou soutěž a pro Gucci: “Je to vítězná kombinace mezi diváky, sportem a partnery. Každý touží odevzdat to nejlepší. Jezdci předvedli velkou show pro nás. Budeme se hned přemýšlet o způsobech, jak zlepšit tuto společenskou událost ještě více a hledat nové nové pro rok 2013. ”

Marc Houtzager (NET), 1. místo: “Za prvé, bych chtěl poděkovat organizátorům za tento nádherný šampionát. Je to pátý Grand Prix který jsem vyhrál v této sezoně. Spolu se svým týmem také stříbrnou medaili na londýnských olympijských hrách a Gucci Grand Prix je jedním z mých největších vítězství. ”

Denis Lynch (IRE), 2. místo: “Na rozdíl od Marca, neměl jsem vynikající rok. Trvalo hodně soustředění dokončit na této pozici. ”

Alvaro Affonso de Miranda Neto (Braz.), 3. místo: “Tento víkend byl pro mě důležitý, s nehodou moji ženy Athiny před čtrnácti dny, to nebylo snadné období Naštěstí se cítí mnohem lépe a brzy bude zpět v sedle. Jsem velmi spokojen s tímto třetím místem. ”

Nelson Pessoa, EEM World: “dobrodružství pokračuje v Číně a pak v New Yorku. Díky jezdcům za tento velkolepý sportovní počin, a také díky Conradu Homfeldovi, staviteli parkuru, který vymyslel tuto výbornou událost a který také přijede do Hong Kongu. ”

Převzato od Solenn Morgon (Gucci Masters Press Release)

Z naší návštěvy si přivážíme cenné zážitky a mnoho zajímavých postřehů. Tyto se budeme snažit později sestavit do vzdělávacích setů, na kterých bychom rádi ukázali, jak si své koně připravují nejlepší jezdci současnosti. Jezdectví a zvláště to sportovní je o systému a důslednosti. Znalost toho, co kůň potřebuje a vyžaduje jsou špičkou ledovce a nebo i dobrými základy pro úspěch na vaší cestě jezdeckým uměním.

Tým školícího centra SSCHK

Gucci_master_dan_01

Kreditgratis
Joker123
Savaya303
slot pulsa
slot deposit pulsa
Pragmatic Play
Slot88
slot online
Joker123 gaming

https://slot-pulsa.5thanniv.finalfantasyrecordkeeper.com/
https://slot-pulsa.test-infrastructure.fourthwall.com/
https://slot-pulsa.dev2.enlightedinc.com/

Share on Facebook

Přidat komentář

*