Zahájení SALON du CHEVAL prestižním podnikem GUCCI Masters Paris 2012

DanielT Kmentáře (60)

Dnes začíná prestižní francouzský SALON du CHEVAL de PARIS

V srdci francouzské metropole  začíná salón, který nemá obdoby. Jedenu z nejprestižnějších koňařských výstav zahájí neméně prestižní parkurový podnik současnosti tzv. série MASTERS, která sebou přináší to nejlepší od těch nejlepších. Jak tomu bývá i v tenisovém Masters, i zde budou ve třech dnech k vidění taková jména jako Marcus Ehning, Ludger Beerbaum, Nick Skelton a další.

Plejáda zvučných jmen a koní budou soutěžit v různých stupních obtížnosti. Kdo by čekal, že se budou skákat pouze skoky na horních příčkách, tak bude muset hledat v rozpisu konkrétní čas, neb na každý den je naplánována vždy jedna soutěž max. výšky. Vrcholem pak bude nedělní CSI 5* – GUCCI GRAND PRIX na 160cm z celkovou dotací 300.000 Euro.

Co může být pro vnímavého diváka zajímave jsou i nižší soutěže na 125cm / 130 cm. Zejména pak charitativní akce nazvaná Style & Competition for AMADEkde  jezdí kombinovaně týmy jezdců  z řad profesionálové z CSI 5* a amatéři z CSI 1*. Do této charitativní soutěže je zapojeno 10 týmů, které si navzájem předávají štafetu a to v časové lhůtě a s jejich vlastním výběrem hudby. A jezdci nejsou oblečeni v protokolárním jezdeckém obleku, ale v kostýmech, což zvyšuje atraktivitu celé soutěže pro diváky.

Screen shot 2012-11-29 at 10.17.09

Pořadí určí porota, která bere v úvahu bariérové ​​sankce, eleganci páru, jejich stylu, chování a výcviku koně. Prostřednictvím této akce, Gucci, EEM World a mezinárodní jezdci chtějí vyjádřit podporu Světové asociace přátel dětí tím, že daruje 60% zisku na ONG. Předsedá Její královská výsost princezna Hanovera.

€ 260 000 bylo nasbíráno od roku 2010 a jedná se o pokračování v humanitárním programu pro děti na celém světě.

Nechte se pozvat na jedinečný cirk svého druhu. V rámci press akreditace školícího centra SSCHK budeme v centru dění a přineseme reportáž. Je to asi jako když arab jde do mekky ! Jinými slovy, stojí za to navštívit jednou za život skutečně profesionální závody na té nejvyšší úrovni. A nechat se inspirovat nejlepšími.

Ve Francii, 70% jezdců, kteří jsou členy Francouzské jezdecké federace jsou ve věku do 15 let. To je důvod, proč Salon du Cheval de Paris, největší jezdecká událost Francie, je věnována mladým lidem a všem novým věcem v rámci 40-tého výročí tohoto koňařského salónu.


Kreditgratis
Joker123
Savaya303
slot pulsa
slot deposit pulsa
Pragmatic Play
Slot88
slot online
Joker123 gaming

https://slot-pulsa.5thanniv.finalfantasyrecordkeeper.com/
https://slot-pulsa.test-infrastructure.fourthwall.com/
https://slot-pulsa.dev2.enlightedinc.com/

Share on Facebook

Přidat komentář

*